KIRJANKORJAUS

Binderi - kirjankorjausKorjaan kirjoja niiden ikää kunnioittaen. Mielestäni esineissä saa näkyä niiden historia, ajan patina. Lapsen piirustus kirjan esilehdellä tai sivun reunaan käsin kirjoitettu huomio ovat osa kirjaa ja kertovat sen merkityksestä ja käytöstä tulevillekin polville.

Jos kirja on niin pahoin vaurioitunut tai paperi niin heikkolaatuista, ettei kirjaa kannata korjata, sille voi tehdä säilytyslaatikon, jossa aika ei kohtele sitä yhtä julmasti kuin ilman suojaa. Konservaattori voi pelastaa erittäin huonokuntoisenkin aarteen.

Ota yhteyttä, ja kerro, minkälaisia vaurioita kirjasi on kokenut. Keskustellaan, miten toivot kirjasi korjattavan. Aikataulu riippuu työn määrästä.

Binderi Kirjakotelo

 

 

 


BOOK REPAIR

I repair books in a manner that respects their age. A child’s drawing on a book’s title page or an observation written on the edge of a page are part of the book and tell about its significance and use to future generations.

If a book is so badly damaged, or if the paper is of such poor quality, that repairing it is not feasible, it is possible to make a storage box for it.