UNIIKIT KIRJAT

Binderi - Uniikit kirjatTilaa toiveittesi kirja!

Puhki kulunut, mutta ihanakuosinen vaate voi jatkaa elämäänsä kirjan kansissa ja synttärikortit vuosien varrelta voi koota yksiin kansiin. Laatikon pohjalla lojuvat, matkalta kerätyt muistot ovat selailtavissa ja tallessa persoonallisten kansien välissä, matkakertomuksena. Lasten piirustuksista saa kivan muiston sitomalla ne kirjaksi.

Opinnäytetyöntekijälle sopii lahjaksi tyylikäs nahkakantinen tyhjä kirja. Tai opinnäytteen voi sitoa uniikkeihin kansiin. Kirjasta tulee henkilökohtaisempi, jos kansissa käyttää vaikkapa jotain lahjan saajalle tärkeää kierrätysmateriaalia, ja nahka on aina arvokas ja hyvin aikaa kestävä kirjan päällys.
Tyhjät kirjat odottavat täyttämistäsi! Niihin voit kirjata, piirtää tai askarrella esimerkiksi päivän tapahtumat, tulevaisuudensuunnitelmat, unelmat, säätilat, puutarhasi yrtit tai koristekukat ja niiden kasvun seuraamisen tai havainnot matkaltasi.
Kaikki käsin sitomani kirjat ovat yksilöitä. Teen lisäksi pieniä sarjoja, mutta niissäkin jokainen kirja on omannäköisensä, esimerkiksi kannet voivat olla erivärisiä tai eri materiaaleista. Tuotteitani ovat muun muassa lokikirjat, päiväkirjat, matkakirjat ja albumit.

UNIQUE BOOKS

Order the book of your dreams! A beloved old garment continues its life on the covers of a book, or children’s drawings bound into a book make for a pleasant memento. A leather-bound blank book or an academic thesis bound is an elegant gift for one writing an academic thesis.

Blank books wait for you to fill them!

 

Binderin kirjat – Binderi’s books

LOKIKIRJAT – LOGBOOKSLokikirja Binderi Koko – Size: A5
Kannet ja rakenne: kluuttia, vanhoja karttoja tai kangasta, irtokansisidos ja luovia sidoksia
Sisusten suunnittelu ja taitto – Planning and layout of the pages: Pia Paldanius
Piirrokset – Illustrations: Petrus Louhio
Lokikirjoissa on aukeamittain valmiiksi paikat päivämäärälle, matkaan kuluneelle ajalle, matkan pituudelle sekä kulkumerkinnöille ja säätilalle. Lisäksi aukeamalla on tilaa omille muistiinpanoille ja piirroksille. – Logbooks have ready spots on each spread for the date, the time spent on travel, the length of the trip, as well as for comments and weather. In addition, the spread has room for personal notes and drawings, for instance.  

Binderi Lokikirja      Lokikirja Binderi      Binderi Lokikirja      Binderi Lokikirja

 

Binderi MatkakirjaPÄIVÄKIRJAT – DIARIES AND JOURNALS
Monia erilaisia kansi- ja rakennevaihtoehtoja sekä kokoja – Many different options for covers and structures, as well as sizes.

MATKAKIRJAT – TRAVEL BOOKS
Monia erilaisia kansi- ja rakennevaihtoehtoja sekä kokoja – Many different options for covers and structures, as well as sizes.

MUISTOKIRJAT – COMMEMORATIVE BOOKS
Monia erilaisia kansi- ja rakennevaihtoehtoja sekä kokoja – Many different options for covers and structure, and different sizes.

Tulossa: metsästyskirjoja, kalastuskirjoja ja puutarhakirjoja Pia Paldaniuksen suunnittelemilla sisuksilla.

Voin tehdä kirjoihin nimiöitä sokkopainaen, kirjoen tai kohokirjaimin.

Binderi Matkakirja      Binderi Matkakirja      Binderi Matkakirja      Binderi Matkakirja